Om Os

CoCity er et konsulent og rådgivningsfirma, der både er fagligt såvel som praktisk stærke.  

For os handler det om at skabe gode projekter gennem lokale aktører og hjælpe dem med at kommen godt i mål. Vi mener, at man gennem lokale aktørers ideer kombineret med vores rådgivning kan skabe gode og bæredygtige projekter.

Vejen til et succesrigt projekt sker gennem en god proces. En proces der gennem en god dialog med alle involverede parter, skaber et solidt grundlag, der kan bygges videre på. Alle projekter er unikke og derfor er det vigtigt at lægge vægt på en god kortlægning af projektet, så man kan tage udgangspunkt i projektets kvaliteter.

I CoCity arbejder vi med prototyper som en naturlig del af vores udviklingsproces. Vi anvender prototyperne til flere ting. Det mest oplagte er at teste et design, men vi anvender primært prototyper til at aktivere og oplyse de lokale initiativtager, så de får den fornødne viden til at kunne deltage endnu bedre i den igangværende proces. så vi sammen bliver klogere.

Vores motivation:

CoCity er grundlagt på baggrund af ønsket om at skabe mere byudvikling via folkeoplysning, gennem dialogiske processer. CoCity er grundlagt af Magnus Baumgarten og Bo Ejstrup i 2015

Vi mødtes i sin tid på skate ramperne i Roskilde, hvor vi begge fyrede den af på Inline Rulleskøjter. Igennem vores passion for skatekulturen gik vi igang med at realisere Hal 12 projektet i Roskilde. Dette projekt motiverede os begge til at opsøge mere viden. Magnus begynde at læse til bygningsingeniør på DTU og Bo begynde at læse byplanlægning på RUC. I de efterfølgende år kombineres vores nye viden med realiseringen af Hal 12 projektet. Det har sikret flere større byggerier er i Hal 12 med både en Bowl og Street areal. Magnus tegnede og beskrev projektet mens Bo stod for fundraising og faciltierede processen.

I 2014 udviklede vi en design og bygge workshop for børn i alderen 9-13 år i samarbejde med Made By Kids, workshoppen var en del af en camp på 3 dage ved navn Streetcamp, som langsomt ledte til CoCity.
 

Made by Kids - StreetCamp from MadeByKids on Vimeo.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?